

نصب آسانسور کارگاهی مهم ترین امری است که باید بعد از خرید دستگاه مورد نظر در اولویت قرار بگیرد . این امر باید توسط یک گروه کار بلد و آگاه در این زمینه که بهترین قیمت اجاره آسانسور کارگاهی را دارد ، انجام گیرد . افرادی که دارای اطلاعات دقیق و کاربردی از چگونگی نصب می باشند راه اندازی و انجام این کار را در کمترین زمان ممکن و به بهترین نحو برای شما انجام می دهند .
برای اطلاع دقیق از قیمت نصب آسانسور کارگاهی و همچنین کیفیت کاری که صورت می گیرد و شناخت کار بلدترین و بهترین نصاب آسانسور کارگاهی در استان می توان از کمک مشاوران ما استفاده کرد . این مشاوران اطلاعات دقیقی درباره نصب در اختیار متقاضیان قرار می دهند که کمک فراوانی به انتخاب درست و کار آمد می کند .
آیا اطلاعاتی درباره نصب آسانسور کارگاهی دارید ؟
عمل نصب آسانسور کارگاهی موضوعی بسیار مهم و امری خطیر در زمینه ی دستگاه های صنعتی می باشد . برای جلوگیری از خطرات و آسیب های بعدی در هنگام استفاده از آسانسور کارگاهی لازم است نصب آن توسط افراد خبره ، با تجربه و کار بلد انجام بگیرد ، تا در آینده شاهد خسارت های جانی و مالی نباشیم . همچنین این کار به دلیل وجود تعداد زیادی قطعات پیچیده و ظرافت کاری که می طلبد باید توسط افراد با تجربه و کار کشته ای صورت بپذیرد که دارای علم و اطلاعات کافی در این زمینه باشند .
این موضوع را نیز باید در نظر داشت که انواع مختلفی از آسانسور ها تولید شده و در بازار موجود می باشند ، بنابراین به همین اندازه در ساختار و قطعات این آسانسور ها تفاوت هایی نیز دیده می شود . به این ترتیب باید فردی که کار نصب را انجام می دهد اطلاعات لازم و کافی را در این زمینه داشته باشد و به تمامی مراحل نصب اشراف کامل داشته باشد .
مراحل نصب آسانسور کارگاهی
شروع کار با نصب پایه های آسانسور :
در مرحله ی اول نصب آسانسور کارگاهی ، پایه های آسانسور نصب می شود که در این مرحله نیاز به سطحی تراز و صاف داریم تا این کار روی آن انجام بگیرد . نصاب ، این کار را با دقت ، سرعت و مهارت زیاد در کمترین زمان ممکن انجام می دهد . صاف و تراز بودن سطح کار از موارد الزامی کار نصب آسانسور می باشد که باید رعایت شود تا اطمینان خاطر را برای نصب کننده و مشتری فراهم آورد.
نصب سکشن های آسانسور کارگاهی :
مرحله ی بعدی در نصب آسانسور کارگاهی ، نصب سکشن های دستگاه می باشد که بر روی پایه های نصب شده در مرحله ی اول نصب ، با دقت نصب می شود.
نصب این سکشن ها به وسیله ی پیچ و مهره هایی بر روی پایه ها انجام می گیرد.
نصب دقیق موتور ،گیر بکس و کابین آسانسور :
مرحله ی بعد از پایه و سکشن ، مرحله ی نصب موتور گیربکس و کابین می باشد . باید توجه داشت که نصاب انجام دهنده ی کار ، مانند مراحل قبلی توانایی و مهارت کافی داشته باشد تا به خوبی این مرحله را پشت سر گذاشته و دچار مشکل نگردد . زیرا مسئولیت هرگونه مشکلات و اتفاق های بعدی که منجر به خسارت مالی و جانی شود بر عهده وی خواهد بود .
راه اندازی کامل و دقیق آسانسور کارگاهی :
آخرین مرحله ی نصب آسانسور کارگاهی ، مرحله ی راه اندازی کامل دستگاه می باشد که باید با دقت فراوانی انجام بگیرد . تنظیم تمامی میکروسوئیچ های دستگاه ، قراردهی تمامی فنرهای زیر کابین در مکان مناسب و مورد نظر ، بستن تمامی هندریل ها در بخش فوقانی اتاقک آسانسور کارگاهی از جمله ی کارهایی می باشد که نصاب باید در این مرحله با دقت و مهارت تمام انجام دهد .
نکاتی که بعد از نصب آسانسور کارگاهی باید مورد توجه قرار دهید :
همانطور که قبلا اشاره شد نصب آسانسور باید توسط نصاب با تجربه و کار بلد توانا انجام بگیرد و از جمله نکاتی که باید توسط نصاب کنترل شود، چک نمودن پاراشوت دستگاه آسانسور و اطمینان از درست کار کردن آن می باشد .
پاراشوت قطعه ای می باشد که نقش بسیار مهمی در آسانسور دارد و در صورت عدم کار کرد صحیح آن ، آسانسور با سرعت بسیار بالایی به سمت پایین سقوط خواهد کرد.
هم چنین از نکات دیگری که نصاب باید آن را کنترل نماید ، چک نمودن تمام پیچ و مهره های به کار برده شده در دستگاه و تنظیم دقیق و درست همه ی میکروسوئیچ های تناژ می باشد . شل بودن حتی یکی از این پیچ ها ، مشکلات و خطرات جبران ناپذیری ایجاد می کند که جبران بسیاری از آن ها غیر ممکن می باشد .
اطلاعاتی در رابطه با نصب آسانسور های کارگاهی مورد استفاده در مغازه ها :
نوعی دیگر از آسانسور کارگاهی وجود دارد که در فروشگاه های کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد . در این فروشگاه ها از این آسانسور ها برای حمل جنس های خود و انتقال آن به انبار و… استفاده می شود که آن را در اکثر مغازه ها می توان دید . این آسانسور های کارگاهی مغازه ای در وزن ها و سایزهای متفاوتی تولید و ساخته می شوند که وزن آن ها از 300 تا700 کیلوگرم متغیر می باشد .
باید در نظر گرفت نصابی که کار نصب نوع مغازه ای را انجام می دهد ، اطلاعات لازم و تجربه ی کافی را در نصب آسانسور کارگاهی با وزن های متفاوت داشته باشد . زیرا این آسانسور ها دارای وزن های مختلف و تفاوت هایی نسبت به هم می باشند . هم چنین نصاب باید توانایی تشخیص قطعات مناسب و لازم برای وزن های مختلف را داشته باشد . برای مثال باید آگاهی داشته باشد که موتور نصب شده بر روی آسانسور کارگاهی مغازه ای 500 کیلوگرمی و همچنین 700 کیلوگرمی از نوع سه فاز می باشد .
قیمت نصب آسانسور کارگاهی
هزینه ی مورد نیاز برای نصب آسانسور پس از خرید آن یکی از مهم ترین عوامل جهت نصب می باشد.
بدین منظور برای به دست آوردن بهترین کیفیت و کمترین هزینه باید به سراغ نمایندگی هایی رفت که مهارت کافی برای نصب آسانسور را داشته باشند و بهترین کیفیت را فراهم کنند . در عین حال این نمایندگی های باید کمترین هزینه را برای مشتری در نظر بگیرند و قیمتی که ارائه می دهند به صرفه باشد . با توجه به این که قیمت ها در طول زمان در حال تغیر می باشند و افزایش قیمت برای تمامی خدمات ارائه شده اعمال می شود ، بنابراین قیمت ثابتی برای زمان های طولانی نمی توان ارائه داد و همواره امکان تغییر قیمت وجود دارد .
بهترین نصب آسانسور کارگاهی را با تیم خبره tcch تجربه کنید.
سعی کردیم در این متن اطلاعاتی در مورد آسانسورهای کارگاهی و طریقه نصب آسانسور و چک نمودن و کنترل آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم و هم چنین خاطر نشان کردیم که کار نصب باید توسط نصاب کار بلد ، با تجربه و کاردان انجام بگیرد .
آسانسور وسیله ای کاربردی می باشد که مستقیما با جان انسان ها در ارتباط می باشد و هر گونه کم کاری یا خطای غیر عمد و عمدی خسارت های جبران ناپزیری را در پی دارد . نمایندگی های مختلفی در اقصی نقاط کشور کار فروش عمده ، نصب و پشتیبانی آسانسورهای کارگاهی را انجام می دهند . بنابراین باید در نظر داشت با انتخاب درست ، بهترین نمایندگی ارائه دهنده ی خدمات آسانسور کارگاهی را برگزید و از خدمات آن استفاده کرد .
ما سعی کرده ایم بهترین خدمات را ارائه دهیم ، از کار بلدترین نصابان استفاده کنیم و با در اختیار گذاشتن گارانتی معتبر ، شما مشتریان عزیز را حمایت کنیم . هم چنین در صورت بروز هر گونه اتفاقی که منجر به خرابی و آسیب به دستگاه شود با بهترین خدمات تعمیر در خدمت شما عزیزان خواهیم بود .
برای اطلاع از قیمت آسانسور کارگاهی آلیماک با شماره ۰۴۱۳۶۳۰۷۶۲۶ تماس داشته باشید.